fbpx

IBM Capital Hungary

Kedves Hallgatók!

Cégünk 2016 őszétől (jogi értelemben) önállóan, de a nagy IBM ernyője alatt folytatja pénzügyi támogató tevékenységét. Dolgozóink szerint legnagyobb erősségünk, hogy egy fiatalos, nyílt és sokszínű szervezet vagyunk, ahol a tanulni és fejlődni vágyókat teljes mellszélességgel támogatjuk karrier terveikben, akár nemzetközi lehetőségeket kínálva ambiciózus elképzeléseikhez. Jómagam is az ELTE-n végeztem, így büszkén mondhatom, hogy függetlenül végzettségedtől, biztosan megtalálod a helyed köztünk. Toborzásunk során legfőbb szempontunk a nyitott hozzáállás, csapatmunka, fejlődni akarás, magabiztos nyelvtudás.

Örömmel vesszük, ha jelentkezel hozzánk!

Hoffmann Renáta
HR vezető, IBM Capital

IBM Capital Hungary Kft.

Az IBM Global Financing (IGF) névre keresztelt részleg immár több évtizede elemi része a globális jelenléttel bíró amerikai multinacionális vállalantunknak, szerteágazó pénzügyi szolgáltatási tevékenységét 2016 óta immár önálló jogi intézményként végzi.

Magyarországon igen impozáns környezetben, a Duna Tower irodaházban 2007 óta vagyunk jelen, 2016 óta IBM Capital Hungary Kft. néven folytatjuk tevékenységünket. Regionális központunk (Center of Excellence) egyike a világon megtalálható 5 hasonló intézménynek, amely az IBM Global Financing  globális tevékenységének gerincét képező szolgáltató-támogató munkafolyamatok teljes palettáját ellátja, a mi esetünkben lefedve a teljes európai és közel-keleti, valamint afrikai régiót.

Az IBM egészére, így valamennyi magyarországi  szervezetre is jellemző nyitott, befogadó és toleráns vállalati kultúra a mi esetünkben is az egyik sarokköve értékrendünknek. Kiegészülve a képzett, nyelveket beszélő, az értékteremtő munka és a feddhetetlenség iránt elkötelezett munkatársak közösségével, egy bárki számára ideális választás lehet.

Minthogy tevékenységünk igen széles palettát ölel fel (több, mint 50 támogatott ország, több mint 20 nyelven), bizonyosak vagyunk abban, hogy bárki megtalálhatja a számára vonzó, készségeinek és ambícióinak is megfelelő lehetőséget. Részlegeink tevékenysége a földrajzi adottságokat is szem előtt tartva felöleli a következő feladatkörök mindegyikét: kockázatelemzés/hitelképesség-vizsgálat, árazás, szerződések adminisztrációja, számlázás, kintlévőségkezelés, ügyfél-kapcsolattartás/panaszkezelés, IT, pénzügyi tervezés és előrejelzés, minőségbiztosítás.

Vállalatunk egyik, a fentieken kívül sokszor hangoztatott fő erénye az átgondolt, munkavállalóorientált tehetséggondozás, amely keretében a menedzsment nem csak támogatja, de nyíltan együttműködve a munkavállalóval, ösztönzi is a karrierépítést és a vállalaton belüli mobilitás kiaknázását. A fiatalos, felhőtlen hangulat és közvetlenség nálunk alap erény, amelyre mérhetetlenül (illetve különböző hazai díjak révén mérve is) büszkék vagyunk.

Bízunk benne, hogy hamarosan Te is megtisztelsz minket a bizalmaddal és csapatunkban köszönthetünk Téged!

Sikertörténetek

Koncz Balázs, Business Support Operations gyakornok:

Két évvel ezelőtt, 2018 őszén sikeresen pályáztam IBM Global Financing gyakornoki pozíciójára. Ebben az évben kezdtem nappali tagozaton tanulmányaimat az egyetemen. Munkám során az egyetemen megszerzett elméleti tudást hatékonyan tudom alkalmazni a gyakorlatban. Belülről megismerhettem hogyan működik egy nagy múltú multinacionális vállalat. Számtalan lehetőséget kapok a cégen belül ismereteim bővítésére és képességeim fejlesztésére. Az egyetemi elfoglaltságaim mellett, nagyszerű érzés megtapasztalni azt a rugalmasságot és odafigyelést, amit a feletteseimtől és a kollegaimtól kapok. Segítségükkel tanulmányaimat és a munkámat mindig sikeresen össze tudom egyeztetni. A munkatársaim rendkívül befogadóak, a csapat teljesértékű tagjaként végezheteim a feladataimat. Az egyetem befejezése után is szívesen folytatnám a munkát az IBM-nél.

Csek Kata, Credit Team Leader:

2016 augusztusában csatlakoztam gyakornokként az IBM Capital csapatához. 10 hónap után, még az alapszakos tanulmányaim alatt lehetőséget kaptam, hogy teljes állásban dolgozhassak a cégnél. Ma az IBM Capital Credit részlegén az angol, ír és skandináv piacokért felelős csapat vezetője vagyok, a munkával párhuzamosan pedig az ELTE Pénzügy mesterszakán tanulok. Az egyetemi tanulmányok és a heti 40 órás munkaidő összehangolása általában nem egyszerű feladat, de az IBM rendkívül flexibilisen kezeli a helyzetet és minden lehetőséget megad ahhoz, hogy a két területet össze tudjam egyeztetni. A legnagyobb pluszt a munkában talán mégsem ez adja, hanem az erős és támogató csapat, akikkel minden nap lehetőségem van együtt dolgozni és a motiváló munkakörnyezet, ami miatt még négy év után is örömmel járok be dolgozni.

Wei Sun, Business Support Operations Szenior Menedzser:

Harmadéves egyetemistaként eltökélt szándékom volt megtapasztalni egy multinacionális világcég belső működését. Az IBM-hez adtam be a jelentkezésem, mert lenyűgözött a tudat, hogy annak a cégnek dolgozhatok, amely a holdraszállás számítástechnikai alapjait biztosította néhány évtizeddel korábban. S íme, itt vagyok tizenhárom évvel később, még mindig minden nap mosollyal az arcomon dolgozva ennél a szuper vállalatnál, ahol folyamatosan támogatnak karrierem építésében és önmagam örökös fejlesztésében, és ahol minden lehetőséget megkaptam vágyaim és céljaim eléréséhez. Ami viszont ennél is többet jelent számomra, az a bámulatos közösség, ami körülvesz a kezdetek óta, és az azt alkotó emberek inspiráló és sokszínű elegye.

Csatlakozz az IBM csapatához, örömmel várjuk jelentkezésed állásajánlatainkra: https://www.ibm.com/hu-en/employment/

Facebook: https://www.facebook.com/IBM/

Instagram: https://www.instagram.com/ibm/

Weboldal:https://www.ibm.com/hu-en