fbpx

IBM Budapest Lab

Kedves Hallgató!

Miért ne lehetne az első hazai IBM fejlesztőközpont az első munkahelyed? Az egyetlen munkahely a régióban, ahol nem pusztán cloud alapú megoldásokat, hanem magát az IBM Cloudot fejlesztjük. Gyere hozzánk a technológiai jelenbe és alakítsuk együtt az AI és a cloud jövőjét.

IBM Budapest Lab – Think. Create. Enjoy

Kereskényi Balázs
Budapest Lab Director, Offering Lead, IBM Watson Media

Az IBM Budapest Lab 2016-ban jött létre a Ustream felvásárlását követően és azóta az IBM-es közösség meghatározó részévé nőtte ki magát.  

A Budapest LAB különböző csapatokat és kompetenciákat ötvöz, beleértve az kiemelkedő Data Science csapatot, akik széleskörű adatelemzéssel foglalkoznak, illetve MI projekteken dolgoznak, egy Offering csapatot, akik a fejlesztési projektekért felelősek, egy Design Stúdiót, akik az Enterprise Design Thinking területén tevékenykednek, illetve egy tapasztalt full stack mérnöki csapatot.  

A Budapest Labban jelenleg az IBM Watson Media-nak, a Cloud Platform-nak és az Enterprise & Technology Security-nak dolgozunk. Fejlesztő csapataink számos agile és devOps módszert használnak munkájuk során; end-to end felelősek az aldomainekért és élő támogatást nyújtanak azokkal kapcsolatban. 

A városközponthoz közel, egy történelmi épületben található az IBM Budapest Lab modern, start-up jellegű irodája, amely különlegesnek mondható a többi IBM irodához képest. Olyan vonzó és megnyerő munkahelyet kínál, ahol kollégáink szívesen töltik az idejüket – munkaidőn belül és kívül egyaránt. Az iroda sok agile munkaterülettel rendelkezik, amik a közös munkavégzést segítik, a báltermünk pedig egy különleges helyszínként szolgál rendezvényeinknek és workshop-jainknak mind az IBMesek, mind az ügyfeleink részére. 

Az IBM mindamellett, hogy a járvány ideje alatt világszerte otthoni munkavégzést biztosít munkavállalói döntő többségének, biztonságos működést tesz lehetővé az irodákban mindazoknak, akiknek a munkája nem végezhető távolról. 

Csányi András Engineering Manager, IBM Budapest Lab Cloud

Az IBM Budapest Lab egy K+F központ, ahol kiemelkedő képességű szakemberek  dolgoznak stratégiai fontosságú területeken. Az IBM Budapest Lab-nél nagyon érződik a Ustream által kialakított startup kultúra, illetve az, hogy mind a Watson Media csapatok, mind pedig Cloud csapatok jelentősen hozzájárulnak ahhoz, hogy az IBM sikeres legyen ezeken a területeken.  Ez pedig inspirál minket arra, hogy folyamatosan tanuljunk – ami az IBM egyik legfontosabb értéke – hogy csapatban dolgozzunk és folyamatosan javítsuk a folyamatainkat és megoldásainkat. Büszkék vagyunk arra, hogy a kód, amin ma dolgzunk, holnap segít valakinek, hogy könyebben tudjon igénybe venni egy szolgáltatást az IBM Cloudon.

IBM Hungary

Egy igazi globális cég, többezer magyarországi munkavállalóval; központja 1911-ben jött létre az Egyesült Államokban.  Magyarországon pedig 1936-ban lett megalapítva, azóta is az egyetlen olyan profitorientált cég, amelynek töretlen a piaci jelenléte.

Számos ipari szektorban nyújt támogatást az ügyfelek részére (Autóipar, Pénzügyi szolgáltatások, Energetika, Telekommunikáció, Média, Kiskereskedelem, Utazás stb.)

Az általunk fontosnak tartott értékeknek megfelelően biztosítjuk munkavállalóink számára a kiteljesedés lehetőségét. Az IBM legfontosabb alapértékei közé tartozik a bizalom a munkavállalók felé, az esélyegyenlőség és a tolerancia. Dolgozóink sokszínűsége biztosítja cégünk sikerességét, mely egy olyan munkakörnyezetben valósulhat meg, ahova -többek között- nemtől, egészségügyi állapottól, szexuális irányultságtól függetlenül keresünk kollégákat előtérbe helyezve az egyéni kompetenciákat.

Kubicsek Tamás Értékesítő

Az egyetem befejezése után azonnal egy izgalmas pozíciót kaptam, ahol ipari ügyfelekkel foglalkozhattam, és segíthettem őket az  üzleti céljaik elérésében támogató IBM megoldások kiválasztásában. A munkám során ügyfeleket és üzleti partnereket is oktattam itthon és külföldön, egyszersmind engem is oktattak. Európában rengeteg helyre elutazhattam konferenciákra, oktatásokra, és Szingapúrba és Dubaiba, illetve az USA-ba is eljutottam, de mégsem kellett külföldre költözzek ahhoz, hogy nagyszerű karrierem lehessen. Jelenleg értékesítőként kiemelt területem az IoT – Internet of Things, mely területen többnyire ipari berendezések (autógyártásban használt robotok, gyógyszeripari berendezések, villamos hálózati transzformátorok) szenzoraiból gyűjtünk adatokat, és készítünk belőlük hasznos, döntéssegítő információkat.

Csatlakozz az IBM csapatához, örömmel várjuk jelentkezésed állásajánlatainkra: https://www.ibm.com/hu-en/employment/

Facebook: https://www.facebook.com/IBM/

Instagram: https://www.instagram.com/ibm/

Weboldal: https://www.ibm.com/hu-en