fbpx

Zyntern.com – pályakezdő állásportál

Mi a Zyntern.com?

Egy állásportál Neked! És mindenkinek, aki szakmai gyakorlatot vagy frissdiplomás munkát keres. Sőt, diákmunkát, önkéntes lehetőségeket és ösztöndíjak is találhatsz az oldalon.

Mit tud a Zyntern.com?

  • Egyetlen oldalon összegyűjt többszáz releváns pozíciót frissdiplomásoknak és hallgatóknak, diákoknak.
  • CV-k, motivációs levelek és hosszú űrlapok helyett saját karrier profilt készít Neked a megadott adataid, tanulmányaid, tapasztalataid és preferenciáid alapján.
  • Kiválasztja és elküldi Neked azokat a pozíciókat, amik tényleg relevánsak számodra (munka típus, szakterület, munkaóra, fizetés, lokáció szempontjából). Neked csak regisztrálnod kell és a Zyntern algoritmusa böngészik a hirdetések között helyetted.
  • Egyszerű jelentkezés egyetlen gombnyomással. Ha pedig nem vagy biztos benne, hogy jelentkeznél, de érdekel egy hirdetés, elmentheted és később visszatérhetsz rá.
  • Térkép nézetet és lokáció szerinti keresést. Egyrészt, az általad beállított címhez, ami lehet a sulid, lakhelyed, kedvenc edzőtermedhez lévő távolság szerint rendezi sorba a számodra releváns munkákat. Másrészt, térkép nézetben is tudsz böngészni a hirdetések között.

Mi a Zyntern.com története?

Egy fiatal HR-es és marketinges csapat hozta létre, akik emlékeztek arra, milyen nehéz és zűrzavaros volt megtalálni az első munkahelyet: diákszövetkezeteknél nézelődni, ahol leginkább gyorséttermi hirdetések közül válogathatsz, aztán állásportálokon keresgélni, ahol inkább már tapasztalattal rendelkezőknek vannak munkák, végül pedig több száz cég karrier oldalát  átböngészni és végig csinálni a rengeteg űrlap kitöltést és motivációs levél írást… Ismerős? Felejtsd el!

Az alapítók gondoltak egyet és létrehozták a Zyntern.com-ot, hogy egy helyen, egyetlen gombnyomással, bármikor és bárhol jelentkezni tudj a Neked való munkákra.

Vannak álláskeresési tippek is? Naná!

Látogass el a blog.zyntern.com oldalunkra, ahol hetente frissülő szakmai témákkal, hasznos munkaerőpiaci tippekkel és laza, egyetemistáknak szóló bejegyzésekkel várunk!

Látogass el a zyntern.com gyakornoki és pályakezdő állásportálra, kövess bennünket a Zyntern.com Állásportál Facebook oldalán, a zyntern_allasportal Instagram és LinkedIN profilján!

ÚJDONSÁGOK! Keress állást Facebook csoportjainkban:

Gyakornoki és diplomás munkák pályakezdőknek – Zyntern.com

Gyakornoki és Pályakezdő munkák – Zyntern.com