fbpx

Randstad Hungary

Pályakezdőként új szakmai előrelépési lehetőségeket keresel, ahol kibontakozhatsz és kamatoztathatod a nyelvtudásod? Találkozz velünk az ELTE Karriernapon és engedd, hogy segítsünk megtalálni a hozzád illő karrierutat!

Hogy kik is vagyunk? Egy pörgős, szakmailag tudatos és rendkívül elkötelezett csapat, és az a célunk, hogy segítsünk megtalálni számodra azt a munkahelyet, ahol a leginkább kiteljesedhetsz. A Randstadnál mi egyéniségként tekintünk az álláskeresőkre, nem csupán önéletrajzként. Abban hiszünk, hogy a tökéletes pozíció megtalálása egy személyes utazás kell, hogy legyen minden jelöltünk számára.

Mit is takar ez pontosan? Röviden azt, hogy bármilyen kérdéssel fordulhatsz hozzánk. Ha elakadtál az álláskeresés útvesztőiben, vagy ha szakértői tanácsra van szükséged az önéletrajzírásban, vagy egyszerűen csak szeretnél magabiztosabban érkezni a következő interjúdra, mi gyakorlati felkészítéssel támogatunk a sikerhez vezető úton.

Magyarország piacvezető HR szolgáltatójaként az a küldetésünk, hogy megtaláljuk az egyensúlyt a munkáltatók és a munkavállalók eltérő igényei között. Tanácsadóink tehát nem csak azt veszik figyelembe, hogy milyen munkavállalót keres az adott cég, hanem a Te preferenciáid is. Nap mint nap azon dolgozunk, hogy jelöltjeink számára megtaláljuk az ideális pozíciót, amelyben szakmailag fejlődhetnek és új, motiváló kihívásokkal találkozhatnak.

Folyamatosan rendelkezünk nyitott pozíciókkal az adott területeken, mint például a megrendeléskezelő, ügyfélszolgálati, logisztika, pénzügyi vagy HR-hez kapcsolódó lehetőségek.

Hogyan tudunk helytállni ennyi területen? Globális jelenlétünknek köszönhetően erős nemzetközi tudásbázissal rendelkezünk, folyamatosan kutatjuk és formáljuk a munkaerőpiac változásait. Ehhez különböző innovatív technológiákat hívunk segítségül, azonban eszközeink fejlesztése nem az egyetlen feladatunk. A Randstadnál mi abban hisszük, hogy a valódi emberi kapcsolatokhoz nem elég adatokból és algoritmusokból építkezni. Empátiára, intuícióra és megérzésre is szükség van. Ezért ötvözzük a HR szakembereink szenvedélyét a mai intelligens technológia erejével, hogy olyan élményt hozzunk létre, amely eredendően emberibb.

Egy olyan folyamatot, amely mindannyiunknak segít felismerni a magunkban rejlő valódi potenciált. Mert nem a munka határozza meg, hogy kik vagyunk. Mi határozzuk meg azt a munkát, amit végzünk.

HR gyakornok

Összetartó csapatot, jófej kollégákat és szakmai fejlődési lehetőséget keresel egy olyan vállalatnál, ahol a munkád is rugalmasan végezheted? Nálunk mindezt megtalálod!

Csatlakozz a Randstahoz, a világ vezető HR közvetítő cégéhez HR gyakornokként! Mi segítünk, hogy elsajátítsd a recruiter szakma alapjait és bepillantást a fejvadászok izgalmas mindennapjaiba!

Nálunk:

 • lehetőséged nyílhat tapasztalt tanácsadóinkkal interjúztatni,
 • komoly és felelősségteljes feladatokat fogsz kapni, hogy szakmailag és személyes kompetenciáidban is fejlődni tudj,
 • lehetőséged lesz hosszú távon tervezni, beindítani a karrieredet
 • modern belvárosi irodában dolgozhatsz a Millenáris Parknál
 • minden hónap első péntekén (finom) meglepetésekre számíthatsz 🙂

Részmunkaidős Team asszisztens

Részmunkaidős lehetőséget keresel a tanulmányaid mellett? Szereted a nyüzsgést és a munkatársakkal való folyamatos interakciókat? Mutatunk neked egy kiváló lehetőséget, ahol valódi szakmai tapasztalatra tehetsz szert!

Miért jelentkezz team asszisztensi pozíciónkra?

 • Rugalmas munkaidő (napi 4 óra munkavégzés)
 • Fejlődő, stabil multinacionális háttér
 • Komplex feladatkör
 • Professzionális, modern munkakörnyezet

Lokáció: Budapest, VIII. kerület

Englis speaking beginner positions

Pályakezdőként még nem tudod pontosan, hogy mihez is kezdj a diplomáddal? Ha vonz a nemzetközi vállalati környezet, és szívesen szólalsz meg valamelyik idegen nyelven, nálunk több alternatíva közül is választhatsz!

A Randstad amerikai székhelyű  partnercégéhez keresünk kollégát az alábbi pozíciókra:

 • customer service,
 • HR support,
 • financial administration,
 • IT helpdesk,
 • financial analysis and research

Multilingual Customer Service Representative

Örömet okoz, ha segíthetsz másoknak és elégedettséggel tölt el, amikor egy komplex feladat végére jutsz? Mutasd meg megoldás-orientált, proaktív személyiséged Customer Service Representative pozíciónkban!

Jelentkezz, ha

 • beszélsz angolul és németül/franciául/olaszul/hollandul/csehül/szlovákul
 • modern, nemzetközi környezetben indítanád be a karriered
 • versenyképes juttatási csomagra vágysz.

Multilingual Order Management Specialist

Kamatoztasd nyelvtudásod és szerezz valódi tapasztalatot az ügyfelekkel való kapcsolattartásban nemzetközi partnerünknél! Ha az angol mellett beszélsz németül, franciául, olaszul, hollandul vagy szlovákul, most beindíthatod a karriered Multilingual Order Management Specialist-ként!