fbpx

BSS Hungary

A BSS-ről

A BSS a Business Services Sector, azaz az üzleti szolgáltatószektor rövidítése. Hogy mit is takar ez?

Egy-egy multinacionális vállalat számos leányvállalattal rendelkezik világszerte. Az anyavállalatnál és a leányvállalatainál – legyen az akár egy autógyár, telekommunikációs vállalat, elektronikai cég, bank – működnek olyan üzleti és támogató funkciók mint például a HR, pénzügy, marketing, sales, beszerzés vagy IT. Az anyavállalat dönthet úgy, hogy ezeket a funkciókat mind földrajzilag, mind szervezetileg egy üzleti szolgáltatóközpontokba helyezi. Ezek lehetnek régiós vagy globális központok is.

Magyarországon ma több, mint 110 régiós és globális üzleti szolgáltatóközpont működik és több mint 46.000 főt foglalkoztat. Léteznek olyan vállalatok is, akik nemcsak saját anyacégüket, hanem más partnereket is kiszolgálnak.

A tevékenységünk színes és szerteágazó. A bérszámfejtéstől a hálózattervezésen át a legmagasabb szintű mérnöki tevékenységekig mindent megtalálsz nálunk.

Te és a BSS

  • Az üzleti szolgáltatóközpontok igazán inspiráló környezetet biztosítanak neked. Modern irodákban, a legújabb technológiákkal dolgozhatsz és odafigyelünk arra, hogy jól érezd magad.
  • Nálunk emberközpontú vállalati kultúrával találkozhatsz. Vannak pozícióink, amelyekben eldöntheted, mikor és hol dolgozol. Dolgoznál jó időben a szabadban, vagy elintéznivalód van napközben? Menj csak! Az üzleti eredményeinket nem percekben mérjük, hanem a munkád minőségében. Támogatjuk a személyes és szakmai fejlődésedet, megadjuk a bizalmat és a lehetőséget, hogy ötleteidet elmondhasd és megvalósíthasd.
  • Kihívást keresel, nem csak munkahelyet? Akkor jó helyen jársz. Alakítsd a karriered úgy, ahogy Te szeretnéd. Fontos a változatosság? Kipróbálnál valami mást is? Csak rajtad áll, hogy hogyan élsz a lehetőségeiddel.
  • Tudtad, hogy a BSS szektorban akár a pályakezdők átlagkeresetének másfélszeresét is megkaphatod? Nem kell külföldre menned ahhoz, hogy jó életszínvonalat biztosíts magadnak. A fizetés mellé szuper juttatások széles skálája vár rád.

Tudj meg többet rólunk:

Előadásunk:

10:00
Fejtsük meg együtt a BSS rejtélyét! – kerekasztal-beszélgetés a BSS Hungary szervezésében

Szeretnéd megismerni azt az iparágat, ahol akár a pályakezdők átlagkeresetének másfélszeresét is megkaphatod? Szeretnéd érteni, hogy egy-egy pozíciónk mit takar vagy hogyan telik egy átlagos nap nálunk?

Ismerd meg azaz az üzleti szolgáltató központok világát kollégáink tolmácsolásában!

  • Dunai Péter, Customer Relationship Management and Employer Branding Manager, Corning
  • Morandini Viktor, Advanced Specialist Logistics/CSR Team Leader, Celanese
  • Molnár Tamás, IBM ISSC
  • Somogyi Katalin, Recruitment and Brand manager, CPL Integrated Services