fbpx

ELTE Karriernap 2019

Szeretnél nyerni egy IPhone 8-at vagy egy Samsung Galaxy S10e-t? Jól jönne pár ELTE-s ajándék?
Szeretnéd tudni, mit kezdhetsz majd a diplomáddal?
Kíváncsi vagy rá, hogyan változik a munkaerőpiac?
Hallgató vagy frissdiplomás vagy?
Olyan gyakornoki helyet, munkalehetőséget keresel, ami majd a CV-dben is jól mutat?
Vagy csak azt szeretnéd, hogy segítsen valaki összeállítani egy frappáns önéletrajzot?

Szeretnéd tudni, mit kezdhetsz majd a diplomáddal? Kíváncsi vagy rá, hogyan változik a munkaerőpiac? Hallgató vagy frissdiplomás vagy? Olyan gyakornoki helyet, munkalehetőséget keresel, ami majd a CV-dben is jól mutat? Esetleg csak szeretnéd, ha segítene valaki összeállítani egy frappáns önéletrajzot?

Ha bármelyik kérdésre igennel feleltél, itt a helyed!

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem idén ősszel ismét megrendezi Karriernapját. Rendezvényünk célja kettős: egyfelől lehetőséget adunk az ELTE-s hallgatóknak arra, hogy személyes kapcsolatba kerüljenek Budapest illetve Magyarország meghatározó munkáltatóival, másrészt kiállítónk is megmutatják innovatív arcukat. Ezért idén a Karriernap fókuszába partnereink előadásait állítjuk: a résztvevő vállalatok szakemberei, vezetői számára lehetőséget biztosítunk, hogy egy 15-20 perces előadás keretében mutassák be cégük innovációit, azokat a témákat, problémákat, amelyek a ma és a holnap kihívásait jelentik számukra. Emellett bemutatunk személyes (karrier)történeteket is, amelyekből kiderül, hogyan érvényesülhetnek a pályakezdők a modern céges keretek között.

Mire számíthatsz még?

  • Ingyenes karriertanácsadással és
  • ingyenes CV fotózással várunk,
  • továbbá szakembereink segítenek összeállítani egyedi önéletrajzodat!

Mindezeken felül a regisztrált résztvevők között kisorsolunk egy értékes mobilt, továbbá az első száz belépő ELTE-s ajándékcsomagot is kap. A nyereményjáték további részleteit itt találod.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Regisztrálni az eseményre az alábbi űrlap kitöltésével lehetséges:
http://karrierkozpont.elte.hu/elte-karriernap-2019-szamitunk-rad-novemberben/

Kiállítóink

A cég nevére kattintva többet is megtudhatsz az adott kiállítóról és a lehetőségekről, melyekkel a Karriernapon várnak!

Kiemelt szakmai partnerünk a BlackRock.

Szakmai partnerünk a BSS Hungary

ALDIAvisBudgetGroup
BT ROCCognizant
Citi HungaryDIAGEO
ELTEEricsson
ExxonMobilIBM
KözigállásMorganStanley
RandstadTATA Consultancy Services
TransferWiseZyntern

Előadások

A Karriernap szakmai előadói egy-egy szakterület aktuális problémáit járják körbe 15- 20 perces prezentációik keretében.

10:00
Fejtsük meg együtt a BSS rejtélyét! – Kerekasztal-beszélgetés a BSS Hungary szervezésében

Szeretnéd megismerni azt az iparágat, ahol akár a pályakezdők átlagkeresetének másfélszeresét is megkaphatod? Szeretnéd érteni, hogy egy-egy pozíciónk mit takar vagy hogyan telik egy átlagos nap nálunk?

Ismerd meg azaz az üzleti szolgáltató központok világát kollégáink tolmácsolásában!

  • Dunai Péter, Customer Relationship Management and Employer Branding Manager, Corning
  • Morandini Viktor, Advanced Specialist Logistics/CSR Team Leader, Celanese
  • Molnár Tamás, IBM ISSC
  • Somogyi Katalin, Recruitment and Brand manager, CPL Integrated Services

11:00
Birkás Bence (Citi Hungary):
Cyber Security Fusion Center – csapatok közti együttműködés krízishelyzet esetén

Az előadás összefoglalót ad a Citi kibervédelmi koncepciójáról: a Cyber Security Fusion Center tevékenységének rövid bemutatása, csapatok közti együttműködés normál és krízishelyzet esetén.

11:30
Lengyel Tamás (Szabadszínész.hu): Mit keres egy színész a start-upok világában?

Egyre több produkció keres színészeket vagy csak statisztát, de a casting sok időt vihet el, és így sem biztos, hogy a kiválasztott ráér. Lengyel Tamás színész és társa, Gosztonyi Csaba ezen a területen látott meg egy üzleti lehetőséget: startupot alapítottak rá, ami 120 milliós befektetéssel már a régiós terjeszkedést is komolyan tervezi. 

12:00
Nagy László (MorganStanley): Reputation for excellence
(angol nyelvű előadás)

Morgan Stanley has earned a worldwide reputation for excellence in financial advice and market execution. With offices in more than 41 countries, Morgan Stanley is dedicated to providing our clients the finest thinking, products and services to help them achieve even their most challenging goals.

12:30
Farkas Veronika (Randstad Hungary): Randstad – The leading recruitment firm in Hungary

Prezentációnk során szeretnénk Nektek egy piaci körképet adni és beszélni arról, hogy Magyarország vezető HR szolgáltatójaként mi miben tudunk majd segíteni Nektek a jövőben. A piac meghatározó szereplői a Business Service Center-ek, ahol a jelöltek értékelése és kiválasztása stratégiai szintre emelkedett. Ha kíváncsiak vagytok, hogy mi kell napjainkban a munkáltatóknak és milyen fontos változások várhatóak a 2020-as évből, tartsatok velünk!

13:00
Katie Rumbles (BlackRock): Discover a different path
(angol nyelvű előadás)

Katie Rumbles is responsible for Technology and Analytics hiring onto our summer internship and analyst programmes across EMEA. Katie joined BlackRock in 2015 and is based in London. She will give you a glimpse into the evolution of BlackRock, who we are, what we believe in, what is asset management and why is Aladdin important for BlackRock.

13:30
Kovács Benedek (Ericsson): Edge cloud computing in 5G networks

(angol nyelvű előadás)

Describing how edge computing applications will be developed in 5G networks and how the network architecture will support it.

14:00
Golacs Réka (TATA Consultancy Services): Kulturális sokszínűség a munkahelyen: Sztereotípiák & Tolerancia

Cégünknél jelenleg 58 nemzetiséggel dolgozunk együtt, így az elfogadás, a kulturális különbségek előnye kovácsolása napi szinten fontos szerepet játszik a professzionális eletünkben. A cégen belül nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a munkavállalóinkat már a belépési naptól fogva felkészítsük a multikulturális közegre, és invitáljuk együttműködésre mind szakmai, mind emberi szempontból. Több kulturális sokszínűség köré épült rendezvényünk van (Winter Party, Sas Hill Volunteering Activity, Picnic, Townhall etc.), amely elősegíti a közös es eredményes munkát, illetve értéket teremt a mindennapjainkban, ezen felül remek szórakozási es kikapcsolódási esemény. Előadásomban szeretném bemutatni, hogyan lehetséges teljesen különböző kultúrájú és mentalitású emberekkel jól, és eredményesen együtt dolgozni (egyfajta pszichológiai es HR-es megközelítéssel), és miként járul hozzá ez a fajta sokszínűség a céges kultúrához, a mi értékeinkhez.

14:30
Szabolcsi-Tóth Szabolcs (Senior Engineer at IBM Budapest Lab): IBM – Career Journey on Open Source
(angol nyelvű előadás)
Open Source is a journey together with the developer community, and IBM is deeply engaged in it. As a Senior JavaScript developer, I will touch upon some insights from the forefront of Open Source software, and how IBM is blazing the trail.

15:00
Baranyi Eszter (Citi Hungary): Markets Quantitative Analysis at Citi
(angol nyelvű előadás)

The presentation will introduce you to the work of the Markets Quantitative Analysis (MQA) team within Citi, and will explain who a Quant is and what they do in our teams. MQA has responsibility for developing and supporting the financial models used for the pricing of securities for the Trading desks and for the risk management of the Firm’s positions globally within the Markets Division.

15:30
Tenkei Mária (British Telecommunications) – Te. Itt. Most. Légy része a BT közösségének!

Ha szeretnéd megtudni, milyen egy stabil, mégis folyamatosan fejlődő vállalatnál dolgozni, akkor csatlakozz az előadáshoz. Mi, akik 2007-ben egy maroknyi emberrel alapítottuk meg a mára több mint 3000 ügyfelet kiszolgáló hazai üzleti szolgáltatóközpontot, alig 9 évvel később már a kétezredik belépőnket ünnepeltük. Ha egy összetartó, fiatal, jó közösségre vágysz, a BT-nél ezt megtalálod.

EmailSigLogo

16:00 Gyömrei Bálint (ExxonMobil): This is ExxonMobil
(angol nyelvű előadás)

We would like to invite you to a quick journey into the global world of ExxonMobil with a Hungarian touch. We produce and deliver energy with safety and integrity, discipline and ingenuity, and a commitment to good corporate citizenship while nobody gets hurt. What does it mean exactly? Come and let`s take a ride!

16:30
Nyereményjáték-sorsolás
utána:
Vas Viktória és Nagy Renáta (TransferWise): Két ELTE Alumni diák kudarcai és sikerei 

Vas Viktória és Nagy Renáta a BTK és a TáTK karon töltött egyetemei éveket követően kalandos úton kötöttek ki egy csapatban, egy munkahelyen és végül egy színpadon.
Személyes történetekkel tarkított cenzúrázatlan előadásukból megtudhatod például:
– mi a kapcsolat a szépirodalom és egy szatyor pénz között?
– hogyan lehet 5 sikertelen gazdaságtudományi vizsga után egy pénzügyi FinTech cégnél sikereket elérni? 
– miért várjuk a hétfő reggeleket?

17:00
Kiss Bernadett: Közigállás – Utánpótlás biztosítása a közszférában

Elektronikus humán közszolgáltatás és utánpótlás programok a tudástőke megőrzéséért.

17:30
Balogi Attila (Zyntern.com): Ismerd meg a Zyntern Storyt!

Érdekel téged a startupok világa? Attila a Zyntern társalapítója és CEO-ja, korábban a gyakornok.com alapítója és a Prezi rendezvény és employer branding specialistája most elmeséli neked, hogyan lett ötletből vállalkozás. Ismerd meg a Zyntern.com újgenerációs állásportál történetét és inspirálódj belőle.

Időpont

2019. november 21., 10-18 óráig

Helyszín

ELTE Kongresszusi Központ, Harmónia terem, (1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/a).